zaterdag 22 maart 2014

Moonlight Pearls highlighter van E.L.F

e.l.f._baked_highlighter_moonlight_pearls01
Goedkope highlighters zijn er niet zo veel. Écht mooie dan, die niet te poederig of te grof zijn, of teveel grote kinder speelgoedglitters bevatten. De e.l.f. Baked Highlighters hebben veel weg van MAC Mineralize Skin Finishes, maar doen een stuk minder pijn aan je portemonnee. Ik heb de kleur Moonlight Pearls, een vrij neutrale highlighter.

e.l.f._baked_highlighter_moonlight_pearls03
De Baked Highlighters zitten in de Studio lijn. Producten uit deze lijn kosten meestal €4 per stuk, zo ook deze highlighter. Hij is baked, wat betekent dat hij in een oven gebakken is, en niet in de verpakking gedrukt, zoals de meeste poeders. Daarom staat er ook vaak bij gezichtspoeders dat het een ‘pressed powder’ is. Omdat ik nog vaak vragen krijgt over wat baked precies inhoud, even deze uitleg.
e.l.f. Baked Highlighter Moonlight Pearls € 4,00
e.l.f._baked_highlighter_moonlight_pearls04

e.l.f._baked_highlighter_moonlight_pearls06
e.l.f._baked_highlighter_moonlight_pearls05
De highlighter heeft een vrij zachte nudekleur. Niet goud, niet zilver, maar eerder beige of wellicht een klein beetje perzikachtig. Door dat de kleur zo neutraal uitpakt, is het een hele universele highlighter die iedereen zal staan.
e.l.f._baked_highlighter_moonlight_pearls07Zoals je ziet ben ik dit niet ik heb deze foto van vera omdat ik heel slecht ben in gezicht foto"s
Wauw! De glans is super mooi. Absoluut vergelijkbaar met MAC MSF’s. Het ziet er heel natuurlijk en glowy uit, maar als je wil kun je hem ook steviger aanbrengen, voor een meer glamorous effect.
e.l.f._baked_highlighter_moonlight_pearls09
De e.l.f. Baked Highlighter Moonlight Pearls heeft ondanks dat de poeder gebakken is, een hele zachte textuur. De fijne glans van de highlighter verspreidt zich egaal over je gezicht en benadrukt de plekken die je wilt op een hele mooie glanzende manier. De highlighter is gemaakt op basis van vitamine E, jojoba, zonnebloem, abrikoos en druif, wat waarschijnlijk verklaart waarom hij zo zacht aanvoelt.
Er zitten in deze serie nog twee andere kleuren, waar ik ook heel benieuwd naar ben. Ik vind het een heel fijne highlighter, met een prachtige tint die bij elke make-uplook, kleur blush of kleur huid en ondertoon zal staan. Een hele mooie basic.
e.l.f. Baked Highlighter Moonlight Pearls € 4,00 – te koop bij eyeslipsface.nl


Xx Donna & Nienke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten