zondag 22 december 2013

Essence night club pallete

Een oogschaduwpalette met alleen maar koele paarse en grijze tinten en ook nog eens heel erg budget? Mijn interesse is direct gewekt.
Vandaag hebben we het over de Essence nightclub pallet nummer 03 dance-til-dawn.
Hij kost :3,59 per stuk en ze zijn te halen bij de kruitvat. Ik vind hem persoonlijk heel erg mooi!!Je kan er allemaal feestelijke en chique  avond looks mee maken. Op youtube komt vast nog wel een toturial er over !!
Hij heeft de kleuren: licht grijs , iets donkerder grijs , zwart ,heel donker paars , een beige kleur ,lila , druiven paars en donker paars met glitter. verder   zit er een kwastje bij en dat zijn twee verschillende in 1 : Een fluffie kwast en een harde kwast om het aan te brengen. Maar je kan er donkere looks meemaken maar ook hele lichte door de beige en de licht grijse te gebruiken!Door de diversiteit van het palette kan je er veel kanten mee op. De twee lichte kleuren kan je perfect gebruiken als highlighter en de twee donkere kleuren zijn weer ideaal voor een smokey eye. Met de overige vier kleuren kan je lekker variëren  de oogschaduws zijn erg goed te combineren !

Hier heb je de swatches te zien:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten